Haberler >

Sevinç Girişimcilik Yaz Kampı

Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı Nedir?
Hayallerini anlattığında sana inanmayacaklar. “Biz biliyoruz bu işleri, o işler öyle kolay olmaz,” diyecekler. Karşılaşacağın zorluklara hazırlıklı olman gerekli. İlk olarak “sen nasıl yapacaksın, yapamazsın” diyecekler. Bütün çocukluğunla tıka kulaklarını. “O işleri kimler kimler denedi de beceremedi,” diyecekler. Cesur ol. Asla pes etme. Devam et. Her şeyin bittiğini zannettiğin anda birisi sana elini uzatıp hayallerine giden yolda ışığı gösterecek. Ve sen başardığında, ki başaracaksın, çevrende fark yaratacaksın.

Sevinç Okulları olarak her hayalin ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız ve hayallerini hayata geçirmen için senin yanındayız. Sen de hayallerine inanıyor ve hayata geçirmek istiyorsan Sevinç Girişimcilik Yaz Kampı “Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı” seni bekliyor. Program kapsamında alacağın uygulamalı “Fikir Geliştirme” eğitiminden “Maker Eğitimi”ne, “Sunum Teknikleri” eğitiminden “Yazılım” eğitimine kadar hayallerini hayata geçirmek için gerekli olan eğitimleri alacaksın. Yaşından büyük işler yapanları dinleyeceğiz. Bütün bunları yaparken de çok eğleneceğiz. Program sonrasında geleceğin girişimcisi olma yolunda ilk adımı atmış olacaksın.

Biz hazırız ve seni bekliyoruz! Sen de hayalindeki dünyayı tasarlayarak ilk adımı at ve birlikte hayalindeki dünyayı inşa etmeye başlayalım!

Fikir Geliştirme Eğitimini Al
2 gün boyunca 10:00 – 17:00 saatleri arasında fikir geliştirme alanında eğitim alıp kendi iş fikrini geliştireceksin.

İş Fikrinin Demosunu Geliştir
İş Fikrini hayata geçirmek ve somut hale getirmek için maker eğitimi alacaksın.

Kendi Web Siteni Hazırla
Fikrini geniş kitlelere tanıtmak için web sitesi yazılımı eğitimi alacaksın. Bu sayede müşteri kitlene fikrini kolaylıkla anlatabileceksin.

Demo Day Gecesinde İş Modelini Anlat
Sektörün önde gelen girişimcilerinin katıldığı Demo Day Gecesi’nde iş modelini 3 dakika içerisinde anlatıp, hayata geçirme noktasında destekçiler bulacaksın.

Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı Eğitim İçeriği
Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı kapsamında fikir maker ve yazılım odaklı eğitimler alıp, kendi projeni geliştirme fırsatı bulacaksın. Oyunlaştırılmış eğitimler ile geleceğin girişimcisi olma yolunda ilk adımı atacaksın. Her gün girişimcilik sektörünün önde gelen kişilerin başarı hikayelerini dinleyerek, kendi başarı hikayeni oluşturacaksın.

Fikir Geliştirme Eğitimi
Fikir Nedir? Neden Fikir Geliştiririz?
• Fikir Geliştirme Nedir? Fikir Geliştirmede Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
• İş Fikri Nedir? İş Fikri ile Fikir Arasındaki Farklar Nelerdir?
• İş Fikri Kavramları Nelerdir?
• İş Fikri Nasıl Bulunur?
• İş Fikri Geliştirirken Dikkat Edilmesi Gereken Konular Nelerdir?
• Başarılı Girişimlerin İş Fikri Geliştirme Süreci
• İş Fikri Geliştirme Atölyesi

Maker Eğitimi
Maker Nedir? Maker Hareketi Çalışmaları Nelerdir?
• Maker Odaklı Yapılan Çalışmalar Nelerdir?
• Karınca LAB – Makey Maker Programı
• Makey Nedir? Makey Parça Tanıtımları
• Makeyler İle Örnek Projelerin (Akıllı Çöp Kutusu, Engellerden Kaçan Robot, Akıllı Kaleci, Kablosuz Kapı Alarmı) Yapılması
• Belli Sorunlar Üzerine Maker Odaklı Çözümlerin Geliştirilmesi
• İş Fikirlerinin Maker Hareketi ile Somut Hale Getirilmesi

Proje Geliştirme Eğitimi
Web Sitesi Nedir? Web Sitesinin Önemi Nedir?
• Web Sitesi Oluşturma Aşamaları Nelerdir?
• Projelerin Web Sitesinin Oluşturulması
• Projelerde Sunumun Önemi Nedir? Sunum Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nedir?
• Sunum Teknikleri Nelerdir? Başarılı Bir Sunum Nasıl Hazırlanır?
• 3 Dakikada Sunum Nasıl Yapılır? Asansör Konuşması Nedir? Asansör Konuşmasının Önemi Nedir?
• Sunum Hazırlama Atölyesi
• Projelerde Pazarlama Nedir? Pazarlama Sürecinin Önemi Nedir?
• Pazarlama Kanalları Nelerdir?
• Pazarlama Kampanyaları Nasıl Hazırlanır?
• Pazarlama Atölyesi

Neden Bu Programa Katılmalısın?
Hey Sen! Öncelikle Sevinç Girşimcilik Yaz Kampı Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı ile girişimciliğe ilk adımı atacaksın. Hayallerini hayata geçirme fırsatı bulacaktır. Bunun yanında aldığın eğitimler ile kendi projeni oluşturma fırsatını bulacaksın. Sektörün önde gelen girişimcileri ve firmaları ile bir araya gelerek kendi ağını oluşturacaksın. Ezberci olmayan, yenilikçi eğitim metotları kullanarak hayallerine ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Eğitimler ile kişisel gelişiminize neler katıyoruz;
• Girişimcilik ve inisiyatif alma kapasiteni geliştirir,
• Kendine olan güven artar,
• Ekip çalışması becerilerin artar,
• Sorunlara çözüm odaklı yaklaşırsın.

Kimler Başvurabilir ve Başvuru Detayları Nelerdir?
Geleceğin CEO’ları Sertifika Programı tüm 10-13 yaş arasındaki çocukların katılımına açıktır. Program kapsamında;

• Kendini girişimcilik alanında geliştirmek isteyen
• Kendi hayalini hayata geçirmek isteyen
• Maker ve yazılım alanına giriş yapmak isteyen çocukların katılımına açıktır.

Eğitimin ücreti yemek dahil 400 TL+KDV’dir. (Öğle yemeği dahildir.) Eğitim sonunda programa katılan kurumlardan onaylı “Girişimcilik Sertifikası” verilecektir.

Ortaokul öğrencileri için Geleceğin CEO'ları  programında her periyot 5 gün, saat 10:00-17:00 arasında aşağıda belirttiğimiz tarihlerde gerçekleşecektir.

• 2 - 6 Temmuz 2018
  • 9 - 13 Temmuz 2018