Haberler > 80'ler Dizisi Oyuncuları Okulumuza Konuk Oldu

80'LER DİZİSİ OYUNCULARI OKULUMUZA KONUK OLDU

‘27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ etkinlikleri çerçevesinde ‘80'ler’ dizisi oyuncuları; Tolunay Donat, Aydın Sarman, Hacı Ali Konuk, Hakan Bulut ve Etem Caner Karaüç , Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık kampüsüne konuk oldular. Öğrencilerimizle sohbet edip, türküler söyleyen ve onların sorularını tek tek yanıtlayan oyuncular; tiyatro mesleğinin incelikleri, dizi ve tiyatro oyunculuğu arasındaki farklar, neden oyuncu oldukları konularında öğrencilerimize samimi cevaplar verdiler. Ülkemizin 80'li yıllarına hem nostaljik, hem de mizahi bakış açılarıyla gönderme yapan oyuncular, öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine, mutlu bir gün geçirmelerine katkı sağladılar. Değerli sanatçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.