Haberler > Anaokulu Kodlama Festivalimizi gerçekleştirdik

ANAOKULU KODLAMA FESTİVALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Öğrencilerimizin yıl boyunca edindiği kodlama becerileri, ekip çalışması, strateji geliştirme ve zaman yönetimi gibi 21. yüzyıl becerilerini ortaya koydukları Anaokulu Kodlama Festivalimizi Beylikdüzü ve Ümraniye Çamlık kampüslerimizde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, Cubetto ve Robot mouse setleri ile belirtilen kodlama görevlerini yerine getirirken çok eğlendiler. Öğrencilerimiz Kodlama madalyalarının yanında takım olarak katıldıkları turnuvada; En Etkili Çözüm Üreten Takım Ödülü,  En Yaratıcı Takım Ödülü, Paylaşmayı En Çok Seven Takım Ödülü,  En İyi İşbirliği Sağlayan Takım Ödülü, En Etkili İletişim Kuran Takım Ödülü,  En İyi Problem Çözen Takım Ödülü, Zamanı En İyi Yöneten Takım Ödülü, Yardımlaşmayı En Çok Seven Takım Ödülü, En İyi Strateji Kuran Takım Ödülü kupalarını elde ettiler.