Yemek Menüsü
Haberler > Tutumlu Olmanın Faydalarını Öğrendik

TUTUMLU OLMANIN FAYDALARINI ÖĞRENDİK

Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık anasınıfı ve ilkokul öğrencileri; şiir, pano ve araştırma çalışmalarının yanı sıra, evlerinden getirmiş oldukları birbirinden lezzetli yerli malı yiyeceklerle ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nı okul yemekhanesinde kutladılar. Öğrenciler bu güzel etkinlikte tutumlu olmanın faydaları ve yerli malı kullanmanın önemini öğrenirken, sevdikleri şarkılar eşliğinde doyasıya dans ettiler. Başta bizim için birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlayan değerli velilerimiz olmak üzere, bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.