Haberler > 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FORMA, YAYIN VE KIRTASİYE SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR!

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FORMA, YAYIN VE KIRTASİYE SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR!

SEVİNÇ STORE

Tıklayınız: www.sevincstore.com

Forma, Türkçe Yayın ve Kırtasiye paketleri Sevinç Store web sitesinden satışa sunulmuştur. Siteye kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı adınız: Öğrenci T.C Kimlik No
Şifreniz: Öğrenci T.C Kimlik No son 4 rakamıdır.

Türkçe Yayın paketinde Sevinç Öğrencilerine özel; Okuma Kitapları ve Kaynak Yayınlarda %25 indirim yapılmıştır.

Sevinç Öğrencilerine özel; Kırtasiye ürünlerinde %10 indirim yapılmıştır.

Bu yıl okulumuza ilk kez kayıt olan öğrencilerimizin 1 adet Standart Forma Paketi almaları zorunludur.

Tüm öğrencilerimiz ihtiyacı olan tüm ürünlerden istediği adetlerde alım yapabilir.

Öğrencimize uygun Forma bedenini tespit etmek için, web sitesindeki ürünlerin görsellerinde bulunan Ölçü Tablosundan faydalanabilirsiniz. Ayrıca okulumuzdaki Pop-Up Store'u ziyaret edebilir, ürünleri deneyerek bedeninizi bulabilirsiniz.

Ödemeyi kredi kartınızı kullanarak, EFT-Havale yaparak veya okul muhasebesinden nakit veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

Türkçe Yayın ve Kırtasiye paketi siparişleriniz, okul açıldığında öğrencinize okuldan teslim edilecektir.

• 8.sınıf ve 12.sınıf  öğrencilerimizin Yayın paketi siparişi, 27 Ağustos’ta başlayan Sınava Hazırlık Hızlandırma Programı’nda öğrenciye teslim edilecektir.

Forma siparişiniz Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Eylül ayı itibariyle hazırlanıp okulunuza teslim edilecektir.  Siparişiniz yaklaşık 10 gün içinde okula ulaşır. Forma siparişiniz okula geldiğinde veli cep telefonuna SMS ile haber verilecektir.

Forma siparişlerinde, ödemeyi kredi kartıyla yaptığınızda veya okula gidip muhasebeye ödeme gerçekleştirdiğinizde, siparişiniz hemen depoda hazırlanmaya başlar. Ancak EFT-Havale yapıldığında ödeme tutarı hesaba geçtikten sonra siparişiniz depoda hazırlanmaya başlar.

MACENTA STORE

Tıklayınız: macentastore.com

Yabancı Dil Yayın paketi Macenta Store web sitesinden satışa sunulmuştur.

‘’HESABIM’’ kısmını tıklamanızı ve üye olduktan sonra alışveriş yapmanızı öneririz.

Sevinç Öğrencilerine özel; Yabancı dil yayın paketlerinde %10 indirim yapılmıştır.

Yabancı dil yayın siparişiniz, istediğiniz adrese kargo ile ulaştırılmaktadır.

İngilizce ve 2.Yabancı Dil Yayınları Setini satın almak için tıklayınız.

>> Sevinç Koleji 2017-2018 dönemi 6.sınıf öğrencilerinden 7.sınıfa geçen 2.yabancı dil olarak Fransızca'yı seçen öğrenciler için Fransızca kitabı alınmayacaktır. Geçen yıl kullanılan kitap 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde de kullanılacaktır. Bundan dolayı belirtilen seviyede bulunan ve 2.yabancı dil seçimi yapan öğrencilerin Yabancı Dil Yayınları satın alırken sadece İNGİLİZCE PAKETİNİ seçmeleri rica olunur.

>> Sevinç Koleji 2017-2018 dönemi 9.Sınıf öğrencilerinden 10.Sınıfa, 10.sınıf öğrencilerinden 11.sınıfa ve 11.sınıf öğrencilerinden 12.sınıfa geçen 2.yabancı dil olarak Almanca'yı seçen öğrenciler için Almanca kitabı alınmayacaktır. Geçen yıl kullanılan kitap 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde de kullanılacaktır. Bundan dolayı belirtilen seviyede bulunan ve 2.yabancı dil seçimi yapan öğrencilerin Yabancı Dil Yayınları satın alırken sadece İNGİLİZCE PAKETİNİ seçmeleri rica olunur.

>> Sevinç Koleji 2017-2018 dönemi 9.Sınıf öğrencilerinden 10.Sınıfa, 10.sınıf öğrencilerinden 11.sınıfa ve 11.sınıf öğrencilerinden 12.sınıfa geçen 2.yabancı dil olarak Fransızca'yı seçen öğrenciler için Fransızca kitabı alınmayacaktır. Geçen yıl kullanılan kitap 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde de kullanılacaktır. Bundan dolayı belirtilen seviyede bulunan ve 2.yabancı dil seçimi yapan öğrencilerin Yabancı Dil Yayınları satın alırken sadece İNGİLİZCE PAKETİNİ seçmeleri rica olunur.

>> Sevinç Koleji 2017-2018 dönemi 9.Sınıf öğrencilerinden 10.Sınıfa, 10.sınıf öğrencilerinden 11.sınıfa ve 11.sınıf öğrencilerinden 12.sınıfa geçen 2.yabancı dil olarak İspanyolca'yı seçen öğrenciler için İspanyolca kitabı alınmayacaktır. Geçen yıl kullanılan kitap 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde de kullanılacaktır. Bundan dolayı belirtilen seviyede bulunan ve 2.yabancı dil seçimi yapan öğrencilerin Yabancı Dil Yayınları satın alırken sadece İNGİLİZCE PAKETİNİ seçmeleri rica olunur.