Haberler > Avrupa Kalite Etiket Ödülü Kazandık

AVRUPA KALİTE ETİKET ÖDÜLÜ KAZANDIK

Sevinç Koleji Beylikdüzü kampüsü, geçen yıl başlattığı ve bütün etkinliklerini başarı ile tamamladığı "GREEN İS EVERYWHERE"projesi ile e-twinning Avrupa Kalite Etiketi Ödülü kazandı ve e-twinning'de yürütülen en iyi projeler seviyesine ulaştı. Projemizi başarıyla sonuçlandıran 6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler.  Öğrencilerimizin; geri dönüşüm, doğal yaşam ve ekosistem hakkında yaptıkları araştırmalar, hazırladıkları sunumlar ve etkinlikler , yürüttükleri kampanyalar gibi birçok çalışmaları, ulusal e-twinning sayfasında paylaşıldı ve ödüle layık görüldü. Ödül törenimiz, velilerimizin katılımıyla okulumuzun konferans salonunda gerçekleşti. Ödül alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.