Haberler > Can Dostlarımıza Yardım Götürdük

CAN DOSTLARIMIZA YARDIM GÖTÜRDÜK

Sevinç Koleji Beylikdüzü kampüsü öğrencilerimiz, ‘’Can Dostlarımız Şenliği’ kapsamında birlikte Beylikdüzü Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti.  Okulumuzda düzenlenen ''Can Dostlara Yardım'' kapsamında toplanan mama, ıslak mendil, battaniye ve gerekli olan diğer malzemeleri öğrencilerimizle  hayvanların ihtiyaçları için  barınağa teslim ettik. Son derece ilgi ve sevgiyle karşılandık, sokak hayvanlarının bakımı, geçirdikleri kazalar sonucunda tedavi süreçleri hakkında bilgi aldık, engelli hayvanlarımızın yaşamlarını sürdürebilmeleri için gerekli araçların sağlandığını tıpkı insanlar gibi onların da yürüteçler ve protezler kullandıklarını öğrendik.
Öğrencilerimiz merak ettikleri soruların cevaplarını barınak yetkililerinden aldılar ve araba kullanırken sokak hayvanlarına dikkat etmeleri konusunda velilerini uyaracakları sözünü verdiler.  Can dostlarımız ile çok güzel bir gün geçirmiş olduk.