Haberler > Çanakkale Zaferimizi Gururla, Coşkuyla, Sevinç'le Kutladık

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİ GURURLA, COŞKUYLA, SEVİNÇ'LE KUTLADIK

Sevinç Okullarının tüm kampüslerinde Çanakkale Zaferimizin 103'üncü yıl dönümünü anlamlı törenlerle; gururla, coşkuyla, sevinçle kutladık, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi minnetle, saygıyla andık. Okullarımızda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Çanakkale anılarının anlatımı; koro, şiir, drama çalışmaları ve Zeybek dansından oluşan törende duygu dolu anlar yaşandı. Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı bir mücadele ve tarihte eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale'de vatan uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.