Haberler > ''İyilik Peşinde Koş'' Projemiz Öğrencilerimize Tanıtıldı

''İYİLİK PEŞİNDE KOŞ'' PROJEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE TANITILDI

Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık Kampüsü 12 Kasım'da ''İyilik Peşinde Koş'' temalı #39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda ''Engelsiz Eğitim Engelsiz Hayat'' sloganıyla serebral palsili çocuklarımızın yanında iyilik peşinde koşacak. 128 serebral palsili çocuğun 4 yıl boyunca 8 sınıfta kullanacağı teknolojik donanımlar ile birlikte meslek sahibi olmaları bir hayal olmaktan çıkacak. Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık Kampüsü öğrencilerine "Adım Adım" oluşumu, "SERCEV Serebral Palsili (Beyin Felçli) Çocuklar Derneği " ve 12 Kasım koşusu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı. “Adım Adım” ve “Serçev” işbirliginde gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projemizi öğrenci, öğretmen ve velilerimizle paylaştık.