Haberler > SEVİNÇ KOLEJİ ÜMRANİYE ÇAMLIK DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

SEVİNÇ KOLEJİ ÜMRANİYE ÇAMLIK DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık Kampüsü öğrencileri, Rehberlik Biriminin desteğiyle “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” konusunda farkındalık etkinliği gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz önce çocuk hakları konulu çeşitli videolar izlediler. Daha sonra İlkokul Öğrenci Meclisi Başkanı Arya Kandemir, arkadaşlarına “Çocuk Hakları Evrensel Sözleşmesi”ni okudu. Okul Öğrenci Meclisi Sınıf Temsilcileri ise arkadaşlarının isteklerini alarak, okul müdürlerimize ilettiler. Etkinlik sonunda birlikte tasarladıkları afişi okul panolarına astılar. Ortaokul öğrencilerimiz ise “İnsan Hakları” ve “Çocuk Hakları” konuları üzerine tişörtler tasarladıkları son derece eğlenceli ve anlamlı bir atölye çalışması gerçekleştirdiler.