Haberler > Satranç Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptık

SATRANÇ TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen, Sevinç Koleji Beylikdüzü kampüsümüzün ev sahipliği yaptığı, ''29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'' başarıyla gerçekleşti. Turnuvaya katılan Beylikdüzü ilçe okullarının öğrencileri birbirinden iddialı performanslar sergilerken, tüm öğrencilere katılım sertifikası takdim edildi. Birinci olan öğrenciye altın madalyası ve kupasını Beylikdüzü Kaymakamı Özel Kalemi İlkay Düzgüner verdi.

Öğrenciler yarışırken, onları bekleyen velilerine de okulumuzda çeşitli seminerler düzenlendi. Yabancı Diller Koordinatörümüz Rozi Arat tarafından okulumuzun tanıtım sunumu, Rehberlik Birimimizce Anne- Baba Tutumları sunumu ve Federasyon Sorumlumuz Turgay Ülker tarafından ''Akıl ve Zeka Oyunlarının Çocukların Üzerinde Etkileri'' isimli sunumlar gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan öğrenciler maç aralarında, okulumuz tarafından hazırlanan Lego Robotik, Maker, Sanat etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirdiler.
Sevinç Koleji olarak öğrencileri geliştirecek ve deneyim kazanmalarını sağlayacak turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz...