Haberler > Satrançta Mansiyon Aldık

SATRANÇTA MANSİYON ALDIK

İstanbul Avrupa yakası il geneli 7-12 yaş aralığında tüm küçük çocukların katılımına açık Küçükler Satranç Şampiyonası 17-18 Ekim tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İstanbul genelinden yaklaşık 500 küçük sporcunun katılımıyla gerçekleşen Satranç Şampiyonası iki gün boyunca oldukça zorlu mücadelelere sahne oldu.

Yüzlerce öğrencinin katıldığı bu turnuvada kurumumuzu başarıyla temsil ederek mansiyon madalyası almaya hak kazanan Beylikdüzü Sevinç Koleji’nin minik öğrencileri; Dorukhan Karaman (7 yaş), Bora Güney Kokum (7 yaş), Deren Şenduran (8 yaş), Duru Şenduran (8 yaş), Burak Birben (8 yaş), Bilge Eylem Caner (8 yaş), Berrak Karaman (8 yaş), Anıl Adıgüzel (10 yaş) ve Efe Birben’i (11 yaş) tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.