Haberler > Sevinç Koleji Ataşehir Anadolu Lisesi ‘POTANSİYELİNİ FARK ET HAREKETE GEÇ" başlıklı motivasyon semineri

SEVİNÇ KOLEJİ ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ ‘POTANSİYELİNİ FARK ET HAREKETE GEÇ" BAŞLIKLI MOTİVASYON SEMİNERİ

Sevinç Koleji lise öğrencilerimize özel oluşturulan S'talks (Inspiring The Future) kapsamındaki seminerlerimiz yoğun bir programla devam ediyor. Sevinç Koleji Ataşehir Anadolu Lisesinde 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak, ‘POTANSİYELİNİ FARK ET HAREKETE GEÇ" başlıklı motivasyon semineri düzenlendi. Ataşehir Anadolu Lisemizin ve Çekmeköy Anadolu Lisemizin 12. Sınıf öğrencilerinin katıldığı seminer, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi İnanç Ayar tarafından verildi. Öğrencilerimize bu seminerde potansiyellerini açığa çıkarma konusunda nasıl davranmaları gerektiği, hangi tutum ve davranışların motivasyonlarını artıracağı etkili bir şekilde anlatıldı ve sınava doğru motivasyonlarını yükseltme konusunda verimli bir çalışma gerçekleştirildi.