Haberler > Sevinç Koleji Ataşehir Anadolu Lisesi SEVAM Veli Akademisi

SEVİNÇ KOLEJİ ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ SEVAM VELİ AKADEMİSİ

Sevinç Koleji Ataşehir Anadolu Lisemizde, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin velilerine ''Sınav Sürecinde Ebeveyn Davranışları'' başlıklı seminer verildi. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından organize edilen seminere, velilerimiz büyük ilgi gösterdi. Rehber öğretmenimiz Yusuf Şanlı seminerde, velilerimize; öğrencilerimizin yol haritasını hangi temeller üzerine inşa ettiğimiz ve bununla ilgili rehberlik ve okul çalışmalarının hangi paralelde yapıldığı, sınav sonuç örnekleri ile hedeflerin hangi perspektif ile oluşturulması gerektiği ve sınav sürecinde velilerin öğrenciler ile nasıl iletişim kurması ve onların takibinde nasıl bir yol izlemesi gerektiği konularında bilgi verdi.