Haberler > Sevinç Koleji Beylikdüzü Gürpınar Anaokulu Mini Tarım Etkinliği

SEVİNÇ KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ GÜRPINAR ANAOKULU MİNİ TARIM ETKİNLİĞİ

Sevinç Koleji Beylikdüzü Kampüsü Anaokulu kademesinde öğrencilerimizin doğaya ve doğal yaşama karşı farkındalıklarını ve sorumluluklarını artırmayı amaçlayan, iki bölüm halinde gerçekleşen etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğin birinci bölümde;  ''Meraklı Buğday Tanesi'' kitabının yazarı Melih Aydıner, öğrencilerimizle interaktif söyleşi gerçekleştirerek, imzaladığı kitapları hediye etti. İkinci bölümde ise ''Montessori Doğa Masası'' çalışması gerçekleştirildi. Etkinlik için özel olarak hazırlanan materyaller, bölümler arasındaki geçişler, Domates Çeri’nin orjinal müzikleri ve dans gösterileriyle öğrencilerimizin aktif katılımı sağlandı. Öğrencilerimiz, organik çeri domatesi ekim işlemi, permantasyon (Doğal yollarla tohum elde etme) gibi yöntemleri öğrenme imkanı buldu.