Haberler > Sevinç Koleji Beylikdüzü Hizmetiçi Eğitim Programı

SEVİNÇ KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ HİZMETİÇİ EĞİTİM PROGRAMI

Sevinç Koleji Beylikdüzü kampüsümüz,  Beylikdüzü Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Beylikdüzü Anaokulları Derneği işbirliği ile anaokulu öğretmenlerine yönelik olarak Aşık Veysel Sahnesinde Hizmet İçi Eğitim düzenledi. Okul Müdürümüz Sevim Budun'un açılış konuşması ile başlayan program; tiyatrocu-eğitmen Özgün Özgülgün'ün ''Erken Çocuklukta Eğitimde Dramanın Yeri'', psikolog-yazar Gülin Kayalı'nın ''Sınıf Yönetimi ve Öfke Kontrolü'' ve Beylikdüzü Sevinç Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Ayşegül Meriç'in ''Erken Çocuklukta Yabancı Dil Eğitimi'' sunumları ile devam etti. Program Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün İlk Yardım Eğitimi ile sona erdi.  Eğitime katılan öğretmenlere sertifikaları takdim edildi.