Haberler > Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık Mind Lab Veli - Öğrenci Atölye Çalışması

SEVİNÇ KOLEJİ ÜMRANİYE ÇAMLIK MİND LAB VELİ - ÖĞRENCİ ATÖLYE ÇALIŞMASI

Sevinç Koleji Ümraniye Çamlık Kampüsü anaokulu, ilkokul ve ortaokul 5- 6. sınıf öğrenci ve velileri çok keyifli bir ‘Mind Lab Veli - Öğrenci Atölye Çalışması’ gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz sınıf seviyelerine göre velileriyle beraber oynadıkları Hoppers, Speedy, Rush Hour, Mancala, Abalone, Corridor, Da Vinci Code vb. Mind Lab oyunları sayesinde; problem çözme stratejilerini, karar verme modellerini, mantıksal düşünme ve iletişim becerilerini geliştirirken, velilerimiz de çocuklarının bu alanlardaki gelişimine yakından tanık olup, onların oyunlardaki bilgi ve becerilerini gözlemleme ve bu oyunları bizzat deneyimleme  fırsatı buldular. Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, etkinliğimize katılan veli ve öğrencilerimize sevgilerimizi sunuyoruz.