Haberler > Sevinç Kolejinde İlk Ders Zili Çaldı

SEVİNÇ KOLEJİNDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Sevinç Koleji öğrencileri Ümraniye Çamlık, Doğu Ataşehir, Beylikdüzü, Bahçeşehir ve İzmir Bornova kampüslerinde 2016-2017 eğitim-öğretim dönemine sevinçle ve  heyecanla başladılar.

Sevinç Koleji’nin tüm okullarında açılış törenleri "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını kapsayacak şekilde hazırlandı. Okullarımız, Atatürk ve şehitlerimiz için Saygı Duruşu, İstiklal Marşımız ve 15 Temmuz’da kaybettiğimiz şehitlerimiz anısına düzenlenen tören ile başladı. "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını anlatan broşürler tüm öğrencilerimize dağıtılırken, öğrencilere konuyla ilgili konferanslar verildi.

Sevinç Koleji'nde  "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" etkinlikleri ve Oryantasyon çalışmaları hafta boyunca devam edecek.