Haberler > Sevinç Okulları İyilik Karnavalı

SEVİNÇ OKULLARI İYİLİK KARNAVALI

Sevinç Koleji Bahçeşehir, Beylikdüzü, Etiler, Çekmeköy, Ümraniye Çamlık kampüsü anaokulu ve ilkokul kademesi öğrencileri, Aralık ayının son haftasında ''İyilik Karnavalını'' gerçekleştirdiler. Her kampüsümüzde öğrencilerimizin Yetenek ve İlgi Akademisinde hayal ettikleri, düşündükleri, tasarladıkları ürünler, İyilik Karnavalında satışa sunuldu. Öğrencilerimiz ayrıca dans, koro, drama, tiyatro gibi etkinlikler de sergilediler. Her okulumuzda İyilik Karnavalına velilerimiz büyük bir ilgi gösterdiler.  Öğrencilerimiz karnavaldan elde ettikleri gelir ile Türkiye'nin önde gelen STK'ları; Türk Eğitim Vakfı, Özel Olimpiyatlar Türkiye, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, HAÇİKO ile çalışarak, yardıma ve eğitime muhtaç çocuklara, sokak hayvanlarına destek olacak, dünyanın daha güzel bir dünya olmasına katkı sağlayacak. Okullarımızda STK Günü, Ocak ayının 3. haftasında düzenlenecek. Öğrencilerimizi kutluyoruz.