Haberler > Sokak Hayvanları İçin Sosyal Sorumluluk Projesi Yaptık

SOKAK HAYVANLARI İÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YAPTIK

Sevinç Koleji öğrencileri sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler. Sevinçliler, yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanları için yuvalar hazırladılar. Hayvan barınaklarına götürülmek üzere mamalar getirip, küçük dostlarına destek oldular. Evcil hayvanları ile çekilmiş fotoğraflarından panolar, slayt gösterileri oluşturdular. İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca olarak hayvanları korumanın önemi ile ilgili konuşup hazırladıkları pankartları ile paylaşmayı öğrendikleri sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Veteriner Hekim Barış Kurt proje kapsamında öğrencilerimiz ile söyleşi yaptı. Sevinç Koleji öğrencileri projenin tamamını İngilizce olarak gerçekleştirerek,  e-twinning  projemiz dahilinde ortağımız olan Ukrayna ve Polonya’daki arkadaşlarına da örnek oldular.