36 YILLIK DENEYİM

• Sevinç Eğitim Kurumlarının eğitim yolculuğu, 1986 yılında Sevinç Dershanelerinin kuruluşuyla başlamıştır. Sevinç Dershaneleri, 1986 yılından 2015 yılına kadar Türkiye’de öğrencileri lise ve üniversiteye en başarılı şekilde hazırlayan marka olmanın gururunu yaşamıştır. Bugün Türkiye’deki en prestijli lise ve üniversitelerde okuyan öğrencilerin birçoğu Sevinçlidir. İstatistik vermek gerekirse Türkiye’nin en yüksek puanla öğrenci alan, en prestijli anadolu liselerinde ve özel yabancı okullarında okuyan her 5 öğrenciden 1’i Sevinç öğrencisidir.

• 2013 yılında Sevinç Eğitim Kurumları ‘’eğitim’’ tecrübesini okullara taşımıştır. 2013 yılından itibaren Sevinç Eğitim Kurumları çatısı altındaki Sevinç Koleji, İstanbul’da Ataşehir Gürbüz Boy Koleji, Altunizade Koleji, Bahçeşehir Suzan Boy Koleji, Çekmeköy Koleji, Etiler Koleji, Maltepe Koleji, Yeşilköy Koleji ve Soyak Yenişehir Anaokulu ile İzmir Bornova Koleji ve Diyarbakır Kolejinde kaliteli, başarılı ve yenilikçi eğitim yolculuğunu tüm Türkiye’ye taşımaya başlamıştır.

• Sevinç Eğitim Kurumları 2017 yılında dershanelerin dönüşüm süreci ile Kurs Merkezlerini hayata geçirmiştir.  Sevinç Eğitim Kurumları çatısı altındaki Sevinç Kurs Merkezleri; Altunizade, Ataşehir, Batı Ataşehir, Bağdat Caddesi Özel, Bahçeşehir, Bakırköy, Bakırköy Özel, Başakşehir, Çekmeköy, Erenköy, Gaziosmanpaşa, Göktürk, Halkalı, Küçükyalı, Maltepe, Şirinevler, Ulus, Ümraniye’de 18 Kişisel Gelişim Kurs Merkezi ve Bakırköy, Bostancı, Beylikdüzü, Soyak Atakent’te 4 Özel Öğretim Kursu ile öğrencileri akademik hayata hazırlamaktadır.

• Sevinç Eğitim Kurumları bünyesinde yayıncılık, 1986 yılından bu yana büyümüş ve gelişmiştir. Sevinç Yayınları ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin yanı sıra anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin de akademik gelişimlerine katkı sağlamak üzere kullanıma sunulmuştur. Bugün Sevinç Yayınları anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise kademelerinde kitap, test, sınav, etkinlik ve deney föyleri, rehberlik testleri ve promosyon ürünleri hazırlamaktadır. Sevinç Yayınları, Sevinç Eğitim Kurumlarında eğitim alan öğrenciler tarafından kullanılmaktadır. Son 5 yılın “Sevinç Yayınları – Sınav İsabet Raporları” incelendiğinde Merkezi Sistem Ortak Sınavlarındaki (LGS ve YKS) sorular ile Sevinç Yayınlarındaki soruların birebir benzer ve isabet oranının %100 olduğu görülmektedir. Ayrıca Sevinç Yayınları 2009 yılından bu yana aktif olarak eğitim teknolojilerinden faydalanarak günümüz teknolojisine ve günümüz öğrencilerinin kullanımına uygun şekilde Hibrid Yayıncılık (hem basılı hem dijital içerik sunan) Türkiye’nin en öncü yayın kuruluşlarındandır. Sevinç Yayınları multimedyalarla zenginleştirilmiş; etkinlik, test ve sınavları interaktifleştirilmiştir. Basılı yayınların yanı sıra mobil uygulama video içerikli uzaktan eğitim portalı aracılığıyla öğrencilerin Sevinç Yayınlarına 7/24 her yerden erişimleri sağlanmıştır. Tüm deneme sınavlarına karekod eklenmiştir ve bu teknoloji sayesinde öğrencilerin soru çözüm videolarına hızlı erişimi sağlanmıştır.

SEVİNÇ EĞİTİM KURUMLARI

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

KURUMSAL

» HAKKIMIZDA» TANITIM» İNSAN KAYNAKLARI» KURUCUMUZDAN MESAJLAR» HABERLER» YAYINLAR» YÖNETİM KADROMUZ» FOTOĞRAFLAR» KATALOG» EĞİTİM ÖĞRETİM» VİDEOLAR» KVKK HAKKINDA BİLGİLENDİRME