BESLENME

BİLİNÇLİ BESLENME

Öğrencilerimize dengeli ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla anaokulu, ilkokul ve ortaokulda ‘’sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı’’ olmak üzere üç öğün yemek verilir. Menüler, beslenme uzmanları tarafından öğrencilerimizin günlük kalori ihtiyaçları, fiziksel gereksinimleri ve beğenileri göz önüne alınarak hazırlanır. Menüde yer alacak yemekler, sektörün önde gelen catering firması tarafından belirlenir ve yemekhanemizin hijyenik ortamında öğrencilerimize sunulur. Okulumuzun aylık yemek menüsü web sitemizden güncel olarak yayınlanır.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

KURUMSAL

» HAKKIMIZDA» TANITIM» İNSAN KAYNAKLARI» KURUCUMUZDAN MESAJLAR» HABERLER» YAYINLAR» YÖNETİM KADROMUZ» FOTOĞRAFLAR» KATALOG» EĞİTİM ÖĞRETİM» VİDEOLAR» KVKK HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SEVİNÇ'TE YAŞAM