Sevinç Eğitim Kurumları’nda başrol öğrencidir. İletişimin merkezinde de her zaman öğrenci vardır.

Geliştirilen tüm eğitim programlarının, sunulan tüm hizmetlerin asıl amacı öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır.

Sevinç Eğitim Kurumları’ndaki öğrenciler kendilerini değerli hisseder, bu değer şubelerimizi de değerli kılar.

Sevinç Koleji – Eğitim & Öğretim

Sevinç Eğitim Modeli; öğrencilerin kendi öğrenme hızlarına ve stillerine uygun bir şekilde öğrenmelerine izin verirken aynı zamanda tüm kazanımları tam olarak edinmelerini sağlayan ve derinlemesine öğrenme yaklaşımı benimseyen bir modeldir.

Sevinç Kurs Merkezi – Eğitim & Öğretim

Öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla Sevinç Kurs Merkezi, öğrencilerin potansiyelini başarıya dönüştürmeyi ve onları hedeflerine ulaştırmayı amaçlamaktadır.

40 yıla yaklaşan başarı geleneğiyle Sevinç Kurs, nitelikli eğitim kadrosu, kaliteli ve teknolojiyle bütünleşmiş eğitim anlayışıyla gücünü deneyimlerinden ve istikrarlı başarılarından almaktadır.

Sevinç Anaokulu – Eğitim & Öğretim

Erken çocukluk döneminde; öğrencilerimize kendini tanımayı, yeteneklerinden haberdar olmayı, akranlarından farklı olan özelliklerini keşfetmeyi ve ömür boyu sürecek olan öğrenme serüveninde gelişim dönemine uygun kazanımlar edinmesini sağlıyoruz.