SPOR VE SANAT ETKİNLİKLERİ

SEVİNÇ KOLEJİ YAZ-KIŞ SPOR OKULU

Sevinç Koleji sanat ve spor içeriği ile oluşturduğu Yaz-Kış Okullarında, çocukların zihinsel, duygusal, sosyal ve bedensel gelişimini desteklemek ve hızlandırmak için kaliteli ve zengin içerikli bir eğitim sistemi uygular.

Sevinç Koleji Yaz-Kış Okullarında spor etkinlikleri ile öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmayı; takım olmayı, arkadaşlığı, rekabeti yaşayarak öğrenmelerini amaçlar. Sevinç Koleji Yaz-Kış Okullarında sanat etkinlikleri ile öğrencilerin sanata ilgi duymalarını, algısal yetilerini geliştirmelerini, zihinsel birikimlerini görsel biçimler ile ifade edebilmelerini hedefler.

Branşlarında uzman öğretmenlerin görev aldığı Yaz-Kış Okullarında; spor alanında eğitim gören öğrencilere ‘’Hareket Eğitimi’’, sanat alanında eğitim gören öğrencilere ‘’Yetenek Testi’’ uygulanarak doğru spor ve sanat branşına yönlendirilmeleri konusunda destek verilir. Sevinç Koleji Kış Okullarında öğrencilere aşağıdaki başlıklarda zengin ve kaliteli bir eğitim sunar.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

KURUMSAL

» HAKKIMIZDA» TANITIM» İNSAN KAYNAKLARI» KURUCUMUZDAN MESAJLAR» HABERLER» YAYINLAR» YÖNETİM KADROMUZ» FOTOĞRAFLAR» KATALOG» EĞİTİM ÖĞRETİM» VİDEOLAR» KVKK HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SEVİNÇ'TE YAŞAM