YAYINLAR ve DİJİTAL

ÖZGÜN İÇERİKLERLE EĞİTİM

Sevinç Kolejinde özgün eğitim programımızı, anaokulundan lise sona kadar uygulanan programla birebir örtüşen, özgün Sevinç Yayınları eşliğinde gerçekleştiriyoruz. MEB müfredatı doğrultusunda hazırlanan Sevinç Yayınları, kazanım ve konu temelli içeriklerden oluşuyor. Sevinç Eğitim Kurumlarının öğretmenleri tarafından hazırladığımız yayınlar ile öğrencinin bilişsel, psikolojik, kültürel ve sosyal anlamda gelişmesini ve bir üst sınıfa hazır olmasını sağlıyoruz.

EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ

GELENEKSEL VE İNTERAKTİF EĞİTİM BİR ARADA

Sevinç Yayınlarını basılı dokümanlarla birlikte; interaktif etkinlikler ve multimedyalar ile zenginleştirerek sınıflardaki akıllı tahtalarda öğrencilerimize sunuyoruz.

Mobil Uygulamalar: Öğrencilerimizin Sevinç Yayınlarına okul dışında da ulaşabilmeleri için akıllı tahtalarda kullandığımız mobil uygulamayı, öğrencilerimizin mobil cihazlarına yüklemelerini sağlıyoruz.

Dijital Üyelikler: Öğrencilerimize eğlenceli ve etkin öğrenmeleri için konu anlatımı ve etkinliklerin yer aldığı dijital üyelikler sunuyoruz.

Karekod ile Soru Çözüm Videolarına Hızlı Erişim: Çoktan seçmeli sorulardan oluşan sınavlarda karekodlara yer veriyor, bu sayede öğrencilerimizin ilgili sorunun yanıtı ve çözümüne hızla ulaşmasını sağlıyoruz.

Kayıt Bilgi Formu
close slider