Kıbrıs Artık Sevinçli: Sevinç Eğitim Kurumları ve NeoKids Güçlerini Birleştiriyor!

Yeni eğitim öğretim dönemi Türkiye’nin ve yavru vatan Kıbrıs’ın eğitim kalitesini aynı anda dönüştürecek bir iş birliği haberi ile başladı. Türkiye’nin anaokulundan liseye kadar nitelikli ve çağdaş eğitim vizyonunu benimsemiş Sevinç Eğitim Kurumları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en başarılı eğitim kurumlarından Neokids, 2024-2025 döneminde bir araya geleceklerini müjdelediler.

Her ikisi de eğitimde kaliteyi ve inovasyonu benimseyen öncü kurumların yaptığı bu güç birleştirme hamlesi, eğitimde mutlak mükemmelliği yakalamayı ve öğrencilere daha parlak bir gelecek sunmayı hedefleyecek. Anaokulu ve kolej kimlikleri ile modern metotlarını Kıbrıs’a taşıyan Sevinç Eğitim Kurumları, bölgede dünya standartlarında ve kaliteli eğitim açılımı yapacak.

Ortak Bilgi Birikimi Eğitim Kalitesini Artıracak

Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın önde gelen iki eğitim kurumu olan Sevinç Eğitim Kurumları ve Neokids, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında bir araya gelecek. Seçkin bir akreditasyon çalışması ile öğrencilerin eğitim deneyimine değer katmayı amaçlayan bu birliktelik, iki kurum tarafından sunulacak engin bilgi birikimini ve tecrübesini bir araya getirecek. Böylece öğrencilerin çok daha zengin ders materyallerinden faydalanmasını sağlayarak üstün nitelikli bireyler olarak yetişmesine yardımcı olacak.

11 yıldır Kıbrıs’ın Gazimağusa bölgesinde faaliyet gösteren Neokids Anaokulu, sadece sunduğu seçkin eğitim anlayışı ile değil, şehre bulunduğu hizmetlerle de öne çıkarken, köklü Sevinç Eğitim Kurumları çatısının bir parçası olarak daha kıymetli öğrenciler yetiştirme heyecanını paylaşıyor. Kurulduğu günden beri her zaman ileri bakan, vizyoner ve bilgi temelli nesiller yetiştirme hedefinden şaşmayan Sevinç Eğitim Kurumları ise yapılan bu heyecanlı iş birliği ile idealist eğitim temellerini yavru vatana aktarma şansını ifade ediyor.

Anaokulu ve kolej olarak Kıbrıs’ın iki farklı noktasında eğitime başlayacak olan Sevinç çatısı, sadece yerli değil, şehirdeki yabancı öğrencileri de mümkün olan en ileri öğreti teknikleri ile buluşturacak. Sevinç Anaokulu 3-5 yaş arası anasınıfı eğitiminde çocukların yeteneğini ve özel becerilerini öne çıkaran bir sistem uygularken, 5 yaş ile 5. sınıf arası temel eğitim düzeyinde hizmet verecek olan Sevinç Schools ileri seviyeli dil programlarından sınava yönelik çalışmalara kadar yüksek verimli ve performanslı bir planı takip edecek.

Her iki taraf için de eğitim-öğretim geleceğine yeni bir soluk kazandıran bu birliktelik; her alanda kendini yetiştirmiş, en az 2 dil konuşan, global ve çağdaş bireyler yetiştirerek tüm dünyaya katkıda bulunacak.

Uluslararası Statüde Nesiller için Bir Araya Gelen Kurumlar Global Arenayı Dönüştürecek

Yapılan değerli iş birliği, en temelde kendini uluslararası sahada ifade etme yeteneğine ve diğer gerekli becerilere sahip bireyler yetiştirme hedefi taşırken, iki lider kuruma ayrı ayrı avantaj sağlayacak. 38 yıllık köklü geçmişi, engin bilgi birikimi ve nesilden nesile aktarılan yönetim anlayışı ile kendi alanında fark yaratan Sevinç Eğitim Kurumları; itibarlı ve temiz marka imajını yavru vatandan başlamak üzere farklı kıtalara taşıma avantajı elde edecek. Yurt dışı açılım hedefinin ilk adımlarından biri olarak görülebilecek önemli birliktelik, Sevinç çatısının ilkeli ve yenilikçi eğitim anlayışını, ulusal değerlere ve uluslararası gelişmelere önem veren öğreti tekniklerini ve inovatif metotlarını referans alarak özgün bir model sunacak.

Her öğrencinin gelişim düzeyi ve yaşı ile uyumlu planlanacak eğitim programı, bireysel gelişim odaklı ve zengin bir müfredat üzerinden ilerleyecek. Sevinç’lilerin geçmiş ve süregelen akademik başarıları ise yeni nesillerin ilham almasına yardımcı olarak beceri ve kazanım potansiyelini artıracak. Dikkat temelli sürdürülebilir rehberlik programı, özgün test ve envanterler, öğretmenler için sürekli gelişim programı gibi modern eğitim tekniklerini ileriye taşıyan yöntemler, kurum içi deneyim ve katkı sağlama seviyesini de pekiştirecek. Uluslararası alanda ivme katetme vaadi sunan Sevinçli Dünya Programı, yeni birlikteliğin de katkısıyla daha geniş bir kitleye ulaşarak geleceği şekillendirecek.

Neokids’in kendi alanındaki bilgi birikimini dünyaya taşıması adına da önemli bir fırsat sunan heyecan verici iş birliği, çocuklara en iyi eğitimi sağlama ve onları en parlak geleceğe hazırlama konusunda hiç bitmeyen ve sürekli yenilenen bir çalışma bütünlüğünü kapsayacak. Böylece iki kararlı marka, bugünü ve yarını dönüştürerek yerele olduğu kadar globale de katkıda bulunma heyecanını paylaşacak.

Sevinç Eğitim Kurumları Hakkında

Sevinç Eğitim Kurumları; 1986 yılında yenilikçi, çağdaş ve Atatürkçü eğitim anlayışıyla İstanbul merkezli bir dershane olarak yolculuğuna başladı. Bugün bünyesinde Sevinç Kurs Merkezi, Sevinç Koleji, Sevinç Anaokulu, Sevinç Yayınları ve Sevinç Portal markalarını bulunduran kurum; İstanbul ve Ankara’daki toplam 31 kurs merkezi, 7 kolej ve 5 adet bağımsız anaokulu ile büyümesini sürdürüyor.

Temelinde “Köklü geçmiş ve çağdaş gelecek” mottosu yer alan Sevinç Eğitim Kurumlarının her bir kampüsü, Yaşayan Okul konseptinin bir parçası olan steril, donanımlı ve modern spor tesisleri ile sadece eğitimde değil hayatın her alanında kendine yeten, üretken, yaratıcı ve öz güvenli bireyler yetiştirerek topluma katkı sağlıyor. Modern eğitim sistemleri arasına; “Randevulu Etüt”, “İnteraktif Öğrenme”, “Karekodlu ve Dijital Yayınlar”, “Yapay Zeka Destekli Ölçme Değerlendirme”, “Öğretmen ve Veli Akademisi” gibi birçok çağdaş ve akıllı teknik dahil eden kurum, öğrenciye ve öğretmene verdiği değer ile 38 yıllık deneyimini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor.