Sevinç Eğitim Kurumları Öğretmenler Günü’nde Mahşer-i Cümbüş Ekibini Ağırlıyor

Sevinç Eğitim Kurumları, 2001 yılından bu yana Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü rolünü üstlenen Mahşer-i Cümbüş ekibini, 24 Kasım Cuma günü, Sevinç Koleji Ataşehir Gürbüz Boy Kampüsü Konferans Salonu’nda ağırlıyor. 450 kişi kapasiteli modern Sevinç Sahne’de gerçekleşecek Öğretmenler Günü’ne özel organizasyon, saat 20:30’da başlayacak ve kurum bünyesindeki tiyatroseverler ile buluşarak tüm Sevinç Ailesi’ni bir araya getirecek. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerin davetli olduğu doğaçlama tiyatro, seyircilerin interaktif katılımı ile gelişecek ve Öğretmenler Günü’ne özel sürprizlerle devam edecek.

Eğitime ve eğitimciye verdiği değer sayesinde geçmişten geleceğe istikrarlı adımlarla ilerleyen Sevinç Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü için özel olarak gerçekleştirilecek bu keyifli etkinlik aracılığı ile alanındaki farkını tekrar ortaya koyacak. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı eğitim seferberliğini model alarak mesleğini seven, gelişime açık ve mutlu bir öğretmen kadrosu oluşturan kurum, alanında ilklere imza atan Mahşer-i Cümbüş ekibinin de katkılarıyla bu özel günün anlamını bir kez daha hatırlatacak.

Tiyatro Sporu ve Öğretmenler Günü Bir Arada

Bugüne dek Tiyatro Sporu ve Beyin Fırtınası gibi doğaçlama oyunlarla sayısız gösteri gerçekleştiren Mahşer-i Cümbüş ekibi, 2007 yılında ekrana taşıdıkları, Türkiye’nin ilk doğaçlama şov programı olan “Anında Görüntü Show” ile televizyon izleyicisiyle de buluşmuştu. Hem tiyatro sahnesi hem de televizyon aracılığıyla milyonlarca kişiye ulaşmış olan bu eğlenceli şov, Sevinç Eğitim Kurumları öğretmenleri ile buluşarak eğlenceli ve interaktif bir deneyim fırsatı yaratacak.

Türk tiyatrosunun en önemli parçalarından olan doğaçlama geleneğini sürdürme üzerine dayalı konsepti ile 2001 yılında kurulduğundan beri yurt içi ve yurt dışı sayısız gösteri düzenleyen Mahşer-i Cümbüş Tiyatro Topluluğu, bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü için yönünü, Türkiye’nin eğitimde en köklü ve yenilikçi kurumlarından olan Sevinç Eğitim Kurumları’nın donanımlı konferans salonuna çevirdi. Modern ekipmanlar ile donatılmış, 450 kişi kapasiteli Sevinç Sahne’de tiyatroseverler için sergilenecek oyun, seyircinin hayal gücünü ve tiyatro ekibinin hünerlerini birleştirerek renkli sahneler ortaya çıkaracak. Aynı zamanda günün anlam ve önemini yansıtarak öğretmenlerin geleceği aydınlatma rolünü vurgulayacak.

Bir toplumu çağdaş uygarlık seviyesine çıkaranların öğretmenler ve bu öğretmenler ışığında yetişen parlak zihinler olduğunu vurgulayan Sevinç Eğitim Kurumları; sunduğu mesleki eğitim fırsatları ve yapay zeka destekli modern araç gereçleri ile geleceğin öğretmenlerini yetiştirirken, Öğretmenler Günü için planlanan tiyatro sürprizi ile bu önemli günü hak ettiği coşkuyla ve birlik içinde kutlama isteklerinin altını çizmiş oldu. Geleceğe yön verecek bilgili, açık fikirli ve mutlu bir öğretmen kadrosunun gücünü her fırsatta belirten kurum, Mahşer-i Cümbüş ekibinin de katkılarıyla gerçekleşecek bu hoş sürprizin, eğitmen kadrosunun moralini artırmak ve eğitim serüvenine aynı emin adımlarla devam etmelerini sağlamak adına büyük önem taşıdığını da dile getirdi.

Sevinç Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada, “Sevinç Eğitim Kurumları olarak değerli eğitimcilerimizi ve velilerimizi, 24 Kasım Öğretmenler Günü özel gösterisine davet ediyoruz” denildi. Saat 20:30 başlayacak ve yaklaşık 90 dakika sürecek olan oyun Sevinç Koleji Ataşehir Gürbüz Boy Kampüsü içinde bulunan Sevinç Sahne’de gerçekleşecek.

Davet

Sevinç Eğitim Kurumları olarak değerli eğitimcilerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi; modern doğaçlama tiyatrosunun günümüz taşıyıcısı Mahşer-i Cümbüş Tiyatro Ekibi tarafından sahneye konulacak 24 Kasım Öğretmenler Günü özel gösterisine davet ediyoruz.

Tarih: 24 Kasım 2023, Cuma

Yer: Sevinç Koleji Ataşehir Gürbüz Boy Kampüsü – Konferans Salonu

Küçükbakkalköy Mahallesi, Merdivenköy Yolu Caddesi No: 24-38

Ataşehir/İstanbul (Ataşehir Kaymakamlığı Karşısı)